Skip to content

Social Media Advertising Social Media gebruiker wordt klant!

Via Social Advertising naar meer conversie!

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van social media. Facebook, Linked In, Twitter, Pinterest & Instagram. Het zijn allemaal voorbeelden van platformen waar mensen gebruik van maken. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer onderwerpen in de tijdlijn van bijvoorbeeld Facebook waarin producten of diensten worden gepromoot. Dit fenomeen wordt Social Media Advertising genoemd.

Door het inzetten van Social Media Advertising kan er gericht geadverteerd worden op bepaalde doelgroepen. Daarnaast biedt het adverteren via social media de mogelijkheid om meer data te verkrijgen over bepaalde groepen mensen, welke ook weer ingezet kan worden voor andere marketing- of salesdoeleinden. Ook is het meetbaar wat de resultaten van advertenties zijn. Zo kan er goed beoordeeld worden of de campagne de moeite is en waar er eventuele verbeterpunten gewenst zijn.

Benieuwd naar wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl