Skip to content

Social Media Advertising
Tilburg
Social Media gebruiker wordt klant!

Via Social Advertising naar meer conversie in Tilburg en omstreken!

Steeds meer mensen maken gebruik van verschillende social media kanalen. Zo ook bedrijven. Bedrijven zijn steeds vaker online actief en social media wordt hierin ook steeds belangrijker. Facebook, Instagram, Linked in, zomaar een aantal platformen waar bedrijven al op te vinden zijn. Er is tegenwoordig een groeiend fenomeen aanwezig op social media: Social media advertising. Een manier om meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en omzet te creëren. Door advertenties gericht op jouw doelgroep wordt er getracht om meer klanten aan jouw bedrijf, product of dienst te koppelen. Deze kans moet je als bedrijf ook niet laten liggen!

Brandlogic, actief in Tilburg en omstreken, is gespecialiseerd in social media advertising. Wij helpen bedrijven bij het inrichten, opzetten en activeren van de advertenties. Op deze manier wordt de juiste doelgroep aangesproken en wordt de kans op het vergroten van de klantenkring groter. Wij creëren advertenties op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Hierdoor wordt je meer zichtbaar en groeit de naamsbekendheid. Daarnaast wordt er data verkregen tijdens het draaien van advertenties. Deze data kan weer dienen als input voor andere marketing- of saleswerkzaamheden.

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met social media advertising actief in Tilburg en omgeving? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl