Skip to content

Over ons Wie wij zijn - Brandlogic

Over ons

Brandlogic is een groeiend, gedreven online marketing bureau in Geertruidenberg en omstreken, dat zich richt op uw website/webshop en de online prestaties daarvan. Samen met u ontwikkelen wij een online strategie op maat gemaakt, die wordt uitgevoerd tot een karakteristieke, succesvolle website.

Bij Brandlogic staat klantenbinding bovenaan. Wij nemen altijd de tijd om de klanten te leren kennen en de wensen goed in ons op te nemen. Hierdoor is het mogelijk om creatieve oplossingen samen met de klanten te testen en te verbeteren.

Brandlogic begeleidt haar klanten van A tot Z. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke website die gebouwd is met de laatste online technieken. Ook zorgen wij zelfs na de oplevering voor heldere communicatie en support. Met onze focus op elegant ontwerp en bruikbaarheid, kunt u er zeker van zijn dat het Brandlogic goed thuis is in de ontwikkeling van uw WordPress website.

Onze kernwaarden

Wij zijn trots op de samenwerking met klanten waarbij we websites opleveren die de verwachtingen van klanten overtreffen. We ontwerpen met het idee in het achterhoofd dat websites er echt goed uit moeten zien. Onze kernwaarden zijn:

  • Stijlvol, responsive en eigentijds ontwerp;
  • Bruikbaarheid en compatibiliteit;
  • Betrouwbare en robuuste hosting;
  • Klantenservice;
  • Training en ondersteuning;
  • Realistische prijzen – waar voor uw geld.

We werken er hard aan om waar voor uw geld te bieden door superieure websites te ontwerpen, die voldoen aan de technische specificaties van onze klanten tegen realistische prijzen.

Onze filosofie is niet alleen om stijlvol ontworpen websites te bouwen, maar om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk bijdragen aan de commerciële doelstellingen van uw bedrijf. Het hebben van een website is goed, maar als het niets voor uw bedrijf oplevert, bent u een dief van uw eigen portemonee. Wij richten ons erop om uit te zoeken wat u op bedrijfsniveau wilt bereiken, voordat u een website gaat ontwerpen die aan deze behoeften voldoet en vervolgens meer klanten of een hogere omzet levert.

Klantrelatie

BrandLogic helpt klanten al meer dan 8 jaar om het maximale uit hun online marketing te halen. Wij geloven dat gemiddeld niet goed genoeg is. We proberen dan ook altijd bovengemiddeld te presteren en tot nu toe met succes! We hebben meerdere tevreden klanten geholpen om het maximale uit hun online marketingkanalen te halen. Of het nu gaat om grote organisaties, of beginnende MKB- bedrijven, we staan graag voor je klaar.

Wij geloven dat we onze klanten het beste kunnen helpen als we voor langere termijn samenwerken. We zullen ons dan ook extra inzetten om die lange termijn relatie op te bouwen, zodat we ook jou maximaal kunnen ondersteunen. Bij ons geen bandjes of een keuzemenu als je belt, maar gewoon direct de persoon die je zoekt. Dat is wel zo prettig.

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing en IT Infrastructuur te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl