Skip to content

Social Media Advertising
Oosterhout
Social Media gebruiker wordt klant!

Via Social Advertising naar meer conversie in Oosterhout en omstreken!

Ook bij veel mensen in Oosterhout is social media is niet meer weg te denken uit het leven. Bedrijven spelen hier op in en zijn ook actief op social media platforms, zoals bijvoorbeeld Facebook, Linked In, Twitter en Instagram. Zij hebben een bedrijfspagina, of zijn actief bezig met advertenties op deze platforms. Als bedrijf mag je deze kans dan ook niet laten liggen. Advertenties kun je goed richten op jouw doelgroep, waardoor de kans op omzetstijging wordt vergroot!

Wellicht is er niemand binnen jouw bedrijf met de kennis, tijd of zin om aandacht te besteden aan social media advertising. Er kan toch interesse zijn om social media advertising in te zetten. Brandlogic, actief in Oosterhout en omstreken, is een partij die jouw bedrijf verder kan helpen met het inzetten van social media advertising. Wij creëren advertenties op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Hierdoor wordt je meer zichtbaar en groeit de naamsbekendheid. Daarnaast wordt er data verkregen tijdens het draaien van advertenties. Deze data kan weer dienen als input voor andere marketing- of saleswerkzaamheden.

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met social media advertising actief in Oosterhout en omgeving? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl