Skip to content

Social Media Advertising
Breda
Social Media gebruiker wordt klant!

Via Social Advertising naar meer conversie in Breda en omstreken!

Social media is niet meer weg te denken uit het leven van veel mensen. Bedrijven spelen hier op in en zijn ook actief op social media platforms, zoals bijvoorbeeld Facebook, Linked In, Twitter en Instagram. Bedrijven zijn aanwezig met een bedrijfspagina, maar adverteren ook op bepaalde platformen waar hen doelgroep actief is. Als bedrijf mag je deze kans niet laten liggen. Door op de juiste manier te adverteren richting jouw doelgroep, zijn de kansen op omzetstijging groot! 

Niet iedereen is even bekend met social media advertising. Simpelweg door te weinig interesse, tijd of kennis. Brandlogic, actief in Breda en omstreken, kan jouw bedrijf helpen en ondersteunen bij het inzetten van social media advertising. Door onze kennis en ervaring creëren wij op maat gemaakte advertenties voor jouw doelgroep! Het adverteren biedt ook een andere functie: door het adverteren verkrijg je meer data over bepaalde groepen mensen, waardoor je deze kan inzetten bij andere marketing- of salesdoeleinden. 

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met social media advertising actief in Breda en omgeving? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl