Skip to content

Social Media Advertising
Geertruidenberg
Social Media gebruiker wordt klant!

Via Social Advertising naar meer conversie in Geertruidenberg en omstreken!

Een groot deel van de Nederlandse samenleving maakt gebruik van social media. Ook bedrijven zijn steeds meer actief op social media platforms, zoals bijvoorbeeld Facebook, Linked In, Twitter en Instagram. Ze hebben bijvoorbeeld een bedrijfspagina, of adverteren op bepaalde platformen waar hen doelgroep aanwezig is. De kansen die social media aan bedrijven biedt, mag je ook niet laten liggen. Advertenties die gericht zijn op de doelgroep, kunnen zorgen voor een stijging van je omzet.

Ben jij niet bekend met social media advertising of heb je er te weinig tijd, of zin voor? Besteed het adverteren op social media dan uit! Brandlogic, actief in Geertruidenberg en omstreken, kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf op het juiste platform en bij de juiste doelgroep actief is. Op deze manier verkrijgt jouw bedrijf meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en kansen op meer klanten. Daarnaast vergaar je met het inzetten van social media advertising ook data, welke ingezet kan worden tijdens andere marketingcampagnes of salesactiviteiten.

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met social media advertising actief in Geertruidenberg en omgeving? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl