Skip to content

CRM Consultancy in Tilburg Alle klant- en prospectgegevens op één plek

Jouw CRM-systeem partner in Tilburg en omstreken zorgt voor een betere klantenrelatie.

Ooit wel eens gedacht aan een CRM-systeem? Zo’n CRM-systeem kan, afhankelijk van jouw wensen, een hoop tijd en geld besparen. Het zorgt er namelijk voor dat alle informatie over een (potentiële) klant op een centrale plek wordt verzameld. Hierdoor hoeft jouw medewerker nooit meer in verschillende documenten, servers of mappen te zoeken. Daarnaast wordt het makkelijker om belangrijke zaken te noteren, zodat deze tijdens opvolging van klantcontact niet over het hoofd worden gezien. 

Wanneer jij op zoek bent naar een partner op het gebied van CRM-consultancy die actief is in de regio Tilburg, dan ben je bij Brandlogic aan het juiste adres. Brandlogic is actief in Tilburg en omstreken en heeft ervaring met het inrichten en ondersteunen van CRM-systemen. Processen kunnen worden geautomatiseerd waardoor medewerkers jouw bedrijf tijd en kosten kan besparen.

Op zoek naar een bedrijf actief in de omgeving van Tilburg die jouw bedrijf kan helpen met een CRM-systeem? Wij maken graag eens kennis en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl