Skip to content

Social Media Advertising
Waalwijk
Social Media gebruiker wordt klant!

Via Social Advertising naar meer conversie in Waalwijk en omstreken!

Social media groeit steeds harder, dus ook bedrijven gaan er steeds meer gebruik van maken. Bedrijfspagina’s, winacties en advertenties. Een kleine greep uit de activiteiten van bedrijven op social media. Vooral het adverteren is een belangrijk onderdeel voor bedrijven, omdat er op deze manier op een gerichte manier de doelgroep kan worden bereikt. Ook zijn de kosten lager ten opzichte van andere marketingmiddelen. Social media advertising is een mooi middel om de kansen op klantengroei en omzetstijging te vergroten. Deze kans mag jij met jouw bedrijf niet laten liggen.

Brandlogic, actief in Waalwijk en omstreken, ondersteunt en helpt bedrijven met social media advertising. De advertenties worden gericht op de doelgroep die het beste bij jouw doelen past. Op deze manier wordt er meer naamsbekendheid en zichtbaarheid gecreëerd bij de doelgroep. Wij creëren advertenties op maat gemaakt voor jouw doelgroep. Daarnaast wordt er data verkregen tijdens het draaien van advertenties. Deze data kan weer dienen als input voor andere marketing- of saleswerkzaamheden.

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met social media advertising actief in Waalwijk en omgeving? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl