Skip to content

Marketing
automation
Tilburg
Jouw leads omzetten naar klanten

Jouw leads eenvoudig converteren naar trouwe klanten in de regio Tilburg

Door het inzetten van Marketing Automation worden veel handmatige processen verleden tijd. Bijvoorbeeld e-mails en nieuwsbrieven hoef je niet meer zelf te versturen naar iedereen die je wil, dit doet het automation proces voor je. Zo krijgen medewerkers binnen jouw bedrijf tijd voor andere zaken. Als alle processen goed zijn afgestemd op elkaar, kan Marketing Automation jouw bedrijf helpen aan een stabiele stroom aan nieuwe klanten.

Als bedrijf al eens gedacht aan Marketing Automation, maar geen tijd? Of nog nooit van Marketing Automation gehoord, maar het interesseert je wel? Wij kunnen jou op weg helpen. Brandlogic is actief in de omgeving van Tilburg. Wij helpen met het halen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij zoeken naar de beste invulling van jouw Marketing Automation proces.

Behoefte aan een gesprek over Marketing Automation met een bedrijf actief in de regio Tilburg? Kom eens een keer langs bij ons op kantoor om onder het genot van een kop koffie vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Kenneth - Algemeen Directeur Brand Logic

Kennismaken? 

We drinken graag vrijblijvend een kop koffie met je om de mogelijkheden van jouw online marketing  te bespreken. 

Kenneth Rozendaal

Online Marketing & Website ontwikkeling
06 – 17 40 66 78
kenneth@brandlogic.nl