Wij zijn Brand Logic. Wij vertalen uw logistieke vraagstukken in slimme software, zodat uw processen beter uitgevoerd kunnen worden. Door onze technische kennis te combineren met onze logistieke kennis, zijn we in staat om software te bouwen die uw doelen nastreeft.

Wij zijn niet alleen sterk in het opstellen van ambitieuze doelen, maar ook in het nastreven van deze doelen. Brand Logic is geen bedrijf wat voor snelle winsten gaat en het u laat uitzoeken met de opgeleverde oplossing. Wij geloven in lange termijn relaties en zijn er van overtuigd dat we samen de grootste waarde kunnen creëren.

43%

In 2017, vond bijna 43% van de ondervraagden uit een onderzoek van EFT (link) dat technologie de hoogste prioriteit had voor hun logistieke organisatie. Een jaar eerder vonden deze organisaties mensen de belangrijkste factor voor hun succes. Wij helpen uw organisatie met deze verschuiving. Wij maken het uw mensen makkelijker door technologie en zorgen dat zij zich kunnen focussen om wat er echt toe doet.


Software gebouwd door Brand Logic wordt door veel verschillende bedrijven gebruikt.

Een kleine greep uit bedrijven die gebruik maken van de software van Brand Logic.

Laten we koffie drinken!

We staan u graag te woord via e-mail, maar vinden toch dat persoonlijk contact het beste werkt. Daarom maken we graag vrijblijvend een afspraak met u, om te bekijken hoe we samen uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.